Team

voorbeeld, dit is niet de familie Holtland

Team


Onze familie bestaat uit 4 personen: Jako is samen met zijn vrouw Jeanet, eigenaar van het bedrijf waarbij Jeanet verantwoordelijk is voor de camping. Onze kinderen Julian en Anouk helpen mee op het bedrijf, op de camping en zijn daarnaast druk met hun hobby's en vrienden.


Jako is tevens aktief als deelnemer bij de sport Tractor Pulling met een grote traktor van ongeveer 10.000 paardekrachten, Julian doet mee aan Boeren trekkertrek terwijl Anouk een fervent paardrijdster is die menig wedstrijd met haar moeder bezoekt.

Minicamping de Paardeboer is gelegen in de IJsseldelta, een gebied dat constant in beweging is en voor elke liefhebber wat bieden kan. Met de Hanzesteden Zwolle en Kampen is er genoeg historie terwijl ook de aangrenzende provincie Flevoland veel te bieden heeft met het pretpark Walibi (ongeveer 25 km van onze camping), het historische vissersplaatsje Urk met al zijn oude ambachten uit de visindustrie, de uitgestrekte bossen met allerlei mogelijkheden tot activiteiten en ontspanning, kortom onze camping ligt centraal in een gebied met vele mogelijkheden voor jong en oud, actief of ontspannend. Door de mix van land en water is onze omgeving uitermate geschikt voor fietstochten waarbij er meerdere malen per dag door een totaal ander soort landschap gereden kan worden tijdens één fietstocht.