Activiteiten

Hanzestad Kampen


De historische binnenstad van Kampen biedt een scala aan winkels, boetiekjes en verschillende restaurants. Vanaf onze camping eenvoudig te bereiken per fiets (12 tot 15 minuten) of met de auto (5 minuten).


De stad Zwolle is ook zeker de moeite van het bezoeken waard. Bereikbaar met de auto of met de trein. 


Minicamping de Paardeboer is gelegen in de IJsseldelta, een gebied dat constant in beweging is en voor elke liefhebber wat bieden kan. Met de Hanzesteden Zwolle en Kampen is er genoeg historie terwijl ook de aangrenzende provincie Flevoland veel te bieden heeft met het pretpark Walibi (ongeveer 25 km van onze camping), het historische vissersplaatsje Urk met al zijn oude ambachten uit de visindustrie, de uitgestrekte bossen met allerlei mogelijkheden tot activiteiten en ontspanning, kortom onze camping ligt centraal in een gebied met vele mogelijkheden voor jong en oud, actief of ontspannend. Door de mix van land en water is onze omgeving uitermate geschikt voor fietstochten waarbij er meerdere malen per dag door een totaal ander soort landschap gereden kan worden tijdens één fietstocht.

ACTIVITEITENVissen in het Ganzediep


Onze boerderij ligt aan het Ganzediep, een perfecte plek voor sportvissers en hobbyisten. Er zijn al veel vissen gevangen zoals op deze foto's.

Sail Kampen


Tijdens het paasweekend staat Kampen in het teken van Sail Kampen. Een evenement met diverse Tall ships. de bruine vloot en meerdere bijzondere vaartuigen.

Walibi Holland


Beleef het ultieme dagje uit in hét roller coaster park in Europa. Op slechts 25 kilometer verwijderd van onze boerderij bevindt zich Walibi Holland.